23 Haziran 2020 Salı

2019 Makyaj Trendleri


2019 Makyaj Trendleri Nelerdir

Her sene olduğu gibi 2019 yılında da farklı makyaj teknikleri ile birtakım renkler gündeme geldi. Özellikle yeni far sürme teknikleri ile birçok bayan kendi yüzüne yenilik getirdi. Geçtiğimiz yılda pastel renk tonları gündemdeydi ve özellikle yaz mevsiminde somon rengi, şeftali rengi ve turkuaz renkleri en çok kullanılan far renkleri arasında yer alıyordu.

Far sürme teknikleri arasından ise çift renkler modaydı. Göz kapağının yarısı şeftali rengi yarısı krem şeklinde farklı kombineler tasarlanıyordu. Aynı renklere uyumlu olarak şeftali renginde allık, toz pembe ruj, siyah göz kalemi ve uzun kirpikler gündemdeydi. Bronz renk fondöten ve kahverengi kaş kalemleri de bayanların geçen yaz severek yaptığı makyajlar arasında yer alıyordu.

Gece Makyajın Her Zaman Gündemde


2019 yılında gece makyajı yine gündemini korudu. Kırmızı parlak ruj, siyah ve kahverengi karışımı göz kalemi ile far, kırmızı allık ve açık renk fondöten gibi tonlar bayanların karanlıkta bile ışıl ışıl parlamasını sağlıyordu. Makyaja uyumlu olarak kumral ve platin sarısı saç renkleri de kızların severek kullandığı Saç renkleri arasındaydı.

Modaya uygun olarak her geçen gün değişen makyaj favorisi bu yılda gündemini koruyor. Açık ve doğal renklerden vazgeçemeyen bayanlar için de gösterişi seven kişiler için de trend renkler bu sene ön planda. Bu sene yine kotu renkler moda.


0 yorum :